Vés al contingut

Cursos intensius idiomes a l’estiu (EOI 2018)

Benvolgudes famílies,

us comuniquem que, continuant amb el projecte amb l’Escola Oficial d’Idiomes EOI Vall d’Hebron que hem començat aquest curs amb les AMPA de diversos instituts del districte, i degut a la bona acollida que ha obtingut, aquest estiu també ens adherim a l'oferta de cursos  intensius:

Si esteu interessats, teniu un document adjunt al correu enviat des de l'AMPA, que és un full de preinscripció; empleneu-lo i deixeu-lo  a la bústia de l’AMPA, que està al costat de la porta de la biblioteca, abans del 27 d’abril.

Ja ens posarem en contacte amb vosaltres per indicar-vos el lloc on es farà el test de nivell del 15 de Maig.

De cara el curs vinent (2018-2019) també us informarem més endavant dels cursos proposats.

Salutacions

Comissió d’extraescolars IES Francisco de Goya.